enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0584
EURO
38,0696
ALTIN
2.832,78
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

OKTAY ZERRİN’DEN SASAD’A TEŞEKKÜR

OKTAY ZERRİN’DEN SASAD’A TEŞEKKÜR
09.09.2024
3
A+
A-

oktay zerrin den sasad a tesekkur 5483

OKTAY ZERRİN’DEN SASAD’A TEŞEKKÜR

Samsun Ayvack doğumlu, aslen Bafralı olup; hâlen Samsun Atakum Atakent’te yaşayan şair, yazar, güftekâr, emekli İngilizce Öğretmeni ve gazeteci Oktay Zerrin; Samsun Sanatçılar Derneği ile İlkadım Belediyesi’ne teşekkür etti.

Zerrin; 29 Ağustos/ 08 Eyül 2024 tarihleri arasında düzenlenen 4. Sanat Çarşısı ve kitap standları için; Samsunlu Sanaçılar Derneği ile Samsun İlkadım Belediyesi’ne teşekkür etti.

Oktay Zerrin; Samsun İlkadım Gazi Park’taki 4. Sanat Çarşısı’na ” Dünya Çocukla Güzel, Sevgi Güneşi Çocuklar, Çocuk Sevgidir, Çocuk Bayraktır ” ve ” Sen Çarpar bu yürek ” adlı 4  şiir kitabıyla 4. Sanat Çarşı’sındaki Kitap Standı’nda yer aldı.

Oktay Zerrin’in” Sevgi Ufkundan Şarkılara ” adlı şiir kitabı tükendiği için bu kitap, Sanat Çarşısı’nda yer almadı.

Şair ve yazar Oktay Zerrin’in kitap standını ziyaret edenler arasında; Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı, yazar Adnan Öz, SAM- MED ( Samsun Sosyal Medya Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ümit Şaşmaz, emekli İngilizce Öğretmeni ve Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yaptıkları öğretmen arkadaşı Veydel Yıldız ve kltapseverler ziyaret ettiler.

Ayrıca Oktay Zerrin; şair ve yazar arkadaşlarının kitap standlarını gezerek, yazar Bengül Alkan’ın ” Çen Çen Dünya “, Şair Mümin Üstün’ün ” Çanakkale Benim ” adlı kitaplarını adına  imzalı alarak destekte bulundu.

Diğer yandan; Samsunlu Sanatçılar Derneği( SASAD) Başkanı, güftekâr, SASAD TSM Koro Şefi ve bestekâr Ömer Umutlu da; şair Oktay Zerrin’e ” ” Tek Bildiğim Sen ” adlı yeni şiir kitabını imzalı olarak hediye etti.

Kitabın içinde; güftekâr Oktay Zerrin’in, bestekâr Ömer Umutlu’ya ithâf ettiği ” Seni Görürüm ” adlı bir şiiri de yer aldı.

SASAD 4. Sanat Çarşısı sona ererken; şimdi sırada 28 Eylül- 06 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan ” 9. Karadeniz TÜYAP Kitap Fuarı için hazırlıklar başlamış bulunuyor.

TRT TSM Repertuvarı’nda 25 şarkının söz yazarı olan güftekâr Oktay Zerrin; çalışmalarına aralıksız devam edlyor.

Haber Merkezi- Samsun

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir