enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1133
EURO
38,1111
ALTIN
2.873,10
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
25°C
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C

Zabıta sahaya indi, spor yaptı

Zabıta sahaya indi, spor yaptı
20.09.2024
0
A+
A-

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, fiziki yeterliliklerinin artırılması ve mesleki zorlukların oluşturduğu stresi atmak için spora başladı. Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadında antrenmanlara başlayan zabıta ekipleri artık daha hızlı, çevik ve sağlıklı olacak.

ZONGULDAK-BHA

Kdz. Ereğli halkının huzuru, asayişi ve güvenliği için 7 gün 24 saat kesintisiz fedakarca ve özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatı, fiziki yeterliliklerinin artırılması ve mesleki zorlukların oluşturduğu stresi atmak için spora başladı.

Şehit Vefa Karakurdu stadında Belediyespor Alt Yapı hocalarının da eşlik ettiği ilk antrenmana Zabıta Müdürü Halit Aydın, Zabıta Amir ve komiserleri, zabıta memurları ve destek personeli katıldı.

Zabıta Müdürü Halit Aydın, spor aktivitesinin bundan sonra düzenli olarak yapılacağını ve personelin hem stres atarak hem de iş verimliliklerinin artacağını söyledi.

Aydın, şunları söyledi:

“Zabıta Müdürlüğü olarak bugünden itibaren hem zabıta personelimizin daha sağlıklı olması, hem de fiziki niteliklerini üst seviyeye çıkarmak amacıyla düzenli olarak spor yapmaya başladık. Haftada bir gün tüm zabıta ekiplerinin katılacağı Şehit Vefa Karakurdu stadındaki antrenmanlarımıza Belediyespor alt yapı hocalarımız eşlik edecek. Zabıta yönetmeliği gereği spor yapması gereken ekiplerimiz düzenli antrenmanlar sonrası aralarında kuracakları futbol takımıyla belediyemize ait spor tesislerinde halı saha maçları düzenleyecekler. Gerçekleştirilecek bu çalışma ile ekiplerimiz mesleki zorlukların yarattığı stresi sporla artacağına ve iş verimliliklerinin de artacağına inanıyorum.”

 

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir