enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1988
EURO
37,5033
ALTIN
2.887,40
BIST
9.020,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
25°C
Samsun
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Yağmurlu
21°C
Pazar Çok Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı’ndan AK Parti’ye geçen başkanlara tepki

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı’ndan AK Parti’ye geçen başkanlara tepki
10.10.2024
0
A+
A-

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş, Trabzon’da parti değiştiren iki ilçe belediye başkanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın SARAL/BHA-TRABZON
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş, Trabzon’da parti değiştiren iki ilçe belediye başkanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Altı ayda istifa edip muhalefet ettiği iktidar partisine geçmenin, desteği alınan seçmenleri aldatmak olduğunu ifade eden Şahintaş şu açıklamalarda bulundu:
“Hem Arsin, hem de Vakfıkebir Belediye Başkanı seçimlerden önce vatandaşımızdan oy isterken iktidarın yanlışlarını ifade ediyorlardı. Bugün gelinen noktada söylediklerinin birer aldatmaca olduğunu görmüş olduk. Kendileri AKP’den giden oyları istismar edip tekrar AKP’ye geri götürmüş oldu. Onlara destek veren vatandaşlarımızı bırakıp, iktidardan yana taraf değiştirdiler. Dün sahada söylediklerini bugün masada reddettiler.”
“Belediye başkanları, kendi partileriyle bir takım problemler yaşayabilir. Bu olası bir durumdur. Bu durumda partisinden de istifa edebilir. Ancak seçim sürecinde karşı propaganda yürüttüğü bir partiye dahil olmayı hangi siyasi etik çerçevesinde değerlendireceğiz? Bu düpedüz seçmeni aldatmaktır.”

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNDE SEÇİMDEN SONRA PARTİ DEĞİŞTİRMEK DİYE BİR ŞEY YOKTUR”

“Seçimden sonra parti değişikliğine kesinlikle karşıyız. Bu durumu emanete ihanet olarak görüyoruz. Biz Saadet Partisi olarak vatandaşımızın her bir oyunu, bize verilen her görevi emanet bilinciyle değerlendiririz. Milli Görüş belediyeciliğinde seçimden sonra parti değiştirmek diye bir şey yoktur. Bizler güce karşı hiçbir zaman duruşumuzdan taviz vermeyiz. Bahane üretmeden işimizi yapar, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışırız.”

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir