enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2435
EURO
37,0999
ALTIN
3.007,29
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
SON DAKİKA
Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete’de
Mansur Yavaş, Çiftçilere 1 Milyar Lira Destek Verdiklerini Açıkladı
“BELEDİYE BAŞKANI TÜCCAR DEĞİL, KAMU GÖREVİ YAPAN YÖNETİCİDİR”
Aslında susmak bir noktada konuşmanın ta kendisidir. İnsan susarken bile çok şeyleri anlatmaz mı? O bakışlar, o yüzler, mimikler, beden hareketleri neleri ifade etmez ki? Hele hele susmak sözün bittiği nokta ise. İşte sessiz çığlık, kızgınlık, kırgınlık, dargınlık, gazabı İlahiyi bir noktada davet… Bir de susanlar ve konuşanlar meselesi var ya! Hani bizde alışılagelmiş bir şey var ya bilen de, bilmeyen de konuşuyor, yani ağzı olan konuşuyor diye! Tabii ki konuşanların neyi konuştuğunun farkında olması, kendisini ölçüp tartması da bir o kadar önemli. Yani bilgi birikim, ehliyet, liyakat, vukufiyet, samimiyet, niyet, hakikat, şahsiyet… gibi hasletler çerçevesinde konuşmak. Konuşmak için konuşmamak, konuşması gerekenleri de susturmamak. Bazen çok yükseklerde oturmak konuşmanın etkili olacağı anlamına gelmez. Nüfuz ile konuşulanlar her zaman için hakikat anlamına gelmez. Her şeyin zerre kadar değerlendirildiği şu fani dünyada küçük hesaplara dalmadan gafletten uyanıp ince bir nokta olan bir yandan elinden, dilinden kimseye zarar gelmeden yaşayabilmek, diğer bir yandan en ufak bir yanlışa bile çıkar adına hesap yapmadan susmamak ve avazı çıkıncaya kadar bağırmak. Kalemin de, kılıcın da hakkını verebilmek. Suskun kalmamak, susturulmamak, konuşmak ama konuştuğunun farkına vararak. Zira ağzı olan konuşuyor. Spor, din, siyaset adına çok şeyler konuşulacak. Çok şeyler konuşulacak çok. Aman ha dil yarası ağırdır, gönülleri yok etmesin, ateş gibi yakmasın. Konuşurken habbeyi abartıyla kubbe yapmadanetrafı da kırıp dökmemek. Doğru öğrenilmek için tecrübe edilmek zorunda değildir. Sesli düşünebilmek, susmak da, susu-yorum derken; Susmak, konuşmak. Ama ölçüyü kaçırmadan…
Atatürk’ün hayatı ilk kez animasyonla beyaz perdeye taşınıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

A Milli Hokey Takımı Mustafakemalpaşa’da

A Milli Hokey Takımı Mustafakemalpaşa’da
24.12.2022
16
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ilçede ki öğrencilere rol model olabilmeleri için A Milli Hokey Takımı sporcularını, ilçe ’de özel olarak ağırladı. Sporun marka şehri olma hedefleriyle ilerlediklerini dile getiren Başkan Mehmet Kanar, A Milli Hokey Takımı sporcularını ilçe de ağırlamanın büyük bir gurur olduğunu, ilçenin spor tarihine tanıklık edecek anıların yaşandığını dile getirdi.

A Milli Kadın Hokey ve A Milli Erkek Hokey Takımı oyuncularının ağırlandığı Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’nde sporculara ilgi yoğundu. Söyleşi programı, katılımcıların sorularıyla devam ederken, Hokey’in incelikleri profesyonellerce sporculara anlatıldı. Aileler; kariyer rotalarında yeni bir durak olarak değerlendirdiklerini dile getirdiler.

A Milli Takımı sporcuların kısa hokey maçından sonra, geleceğin takım arkadaşı olarak adlandırdıkları, Mustafakemalpaşaspor Belediye sporcularıyla deneme golleri atıp sırayı Başkan Kanar’a bıraktılar. Başkan Kanar’ın ustaca kullandığı sopalarla ilk golü attığını gören A Milli Takımı Hokey Takımı sporcuları, diğer ziyaretlerinde Başkan Kanar ile ufak bir maç sözü aldı.

İlçe yüzyılına damga gibi vuracak olan 30 yıl önce temelleri atılan ve Başkan Kanar döneminde yapımı hız kazanan Gençlik Merkezi’nin, ilçede ki spora ve sanata düşkün gençlere yepyeni bir vizyon olacağını 2023 Şubat sonuna doğru kompleksin açılacağını dile getiren Başkan Kanar ‘’ Gençlerimizin yerine kendimi koyarak ‘’Gençliğimin Mustafakemalpaşa’sını inşaa etmeye çalışıyorum’’ sözlerine yer verdi. Mustafakemalpaşaspor Belediye’nin yüzlerce öğrenciye motivasyon ve kariyer rotası oluşturduğunu, ilerde Milli Takım sporcularının Mustafakemalpaşa’dan çıkacağını dile getirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir