enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,8601
EURO
35,1549
ALTIN
2.425,53
BIST
10.554,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
26°C
Samsun
26°C
Açık
Perşembe Açık
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Uluslararası Halk Dansları Toplulukları Atakum’da buluşuyor

Uluslararası Halk Dansları Toplulukları  Atakum’da buluşuyor
21.07.2023
3
A+
A-

Uluslararası Halk Dansları Toplulukları

Atakum’da buluşuyor

 

Atakum Belediyesi ve ASFED iş birliği ile düzenlenecek Uluslararası ‘Atakum Halk Dansları ve Müzik Şenliği’, kentte sanat şöleni yaşatacak. Festival, Atakum Kent Meydanı’nda 1-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

                                                        ******

 

Atakum Belediyesi ve Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) iş birliği ile ‘Uluslararası Atakum Halk Dansları ve Müzik Şenliği’, 1-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında Atakum Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. On iki ülkenin halk danslarının sergileneceği festival programında, katılımcıları sanat şöleni bekliyor.

 

DOLU DOLU PROGRAM

 Festival programı 1 Ağustos Salı günü Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi’nde 19.00- 20.00 saatler arasında düzenlenecek açılış kokteyli ile başlayacak. Programın ikinci gününde ise Uluslararası Halk Dansları Toplulukları ve Yerel Dans ekipleri; Cumhuriyet Kadınları Bandosu eşliğinde Körfez Marin Oteli önünden Atakum Kent Meydanı’na kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Saat 21.00’de başlayacak Uluslararası Halk Gösterilerinin ardından seyircileri, Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Şimşek’in muhteşem konseri bekliyor. Programın üçüncü, dördüncü ve beşinci günlerinde Körfez Kaffa Kafe, Marin Otel-Restaurant ve Yeşilyurt AVM önünde 19.00-20.00 saatleri arasında düzenlenecek nokta gösteriler, Atakum Sahili’nde sanat rüzgarları estirecek. Kent Meydanı, saat 21’00’den itibaren farklı  kültürlerin dansları ve müziklerinin yer aldığı Uluslararası Halk Dansları gösterileri ile renklenecek. Seyircileri, 5 Ağustos Cumartesi günü yerel müzik topluluğu Grup Zehmeri’nin konserinin yer aldığı dolu dolu bir program bekliyor. Festival, 6 Ağustos Pazar günü, Uluslararası Halk Topluluklarının uğurlama töreninin ardından sona erecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir