enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
26°C
Samsun
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Yağmurlu
23°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Murat Değirmenci’ye Sivil Toplum Kuruluşlarından Tam Destek

Murat Değirmenci’ye Sivil Toplum Kuruluşlarından Tam Destek
11.12.2023
22
A+
A-

d677cdcf 51f7 4146 8de0 e233526c93ab Kopya scaled

 

 

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Murat Değirmenci, Atakum’da bulunan sivil toplum kuruluşlarına (STK) yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerle ön plana çıkıyor.

 

STK’larla buluşmalar, Değirmenci’nin yerel yönetimdeki vizyonunu şekillendirmesinde önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Değirmenci, sivil toplum temsilcileriyle gerçekleştirdiği samimi sohbetlerde, Atakum’un geleceği için hayata geçireceği projeleri paylaştı. En dikkat çeken projelerinden biri ise “Sivil Toplum Merkezi.”

 

Atakumlu STK temsilcileriyle yapılan görüşmelerde Değirmenci, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek ve iş birliğini teşvik edecek bir merkez kurma taahhüdünde bulundu. Bu merkez, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren STK’ları bir araya getirerek, ortak projelerin geliştirilmesine olanak sağlayacak. Aynı zamanda, sivil toplumun Atakum’un sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine daha etkin bir şekilde katkıda bulunmasını amaçlayan bir platform olacak.

 

Sivil Toplum Merkezi projesi, Atakum’un daha demokratik, katılımcı ve çeşitli bir yapıya kavuşmasını hedefliyor. Değirmenci, bu merkezin, hem STK’lar arasındaki etkileşimi artırarak güç birliğini destekleyeceğini hem de şehirdeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirilmesine olanak sağlayacağını belirtti.

 

STK temsilcileri, Murat Değirmenci’nin projelerine olumlu bir şekilde yaklaşarak, Atakum’un sivil toplum dinamikleriyle daha güçlü ve etkili bir şekilde buluşacağına inandıklarını ifade ettiler. Bu görüşmeler, Atakumlu vatandaşların da Değirmenci’nin liderliğindeki bir belediyenin, sivil toplumla birlikte daha aydınlık bir geleceği temsil edebileceği düşüncesini pekiştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir