Deprecated: Creation of dynamic property SafirPanel::$dbField is deprecated in /home/gulcehaber/htdocs/gulcehaber.com/wp-content/themes/anka/safirpanel/files/php.8.2.php on line 0
Eser ve Hizmet Siyasetine Odaklıyız - Gülce Haber
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0888
EURO
38,0724
ALTIN
2.840,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
25°C
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
24°C
Pazar Yağmurlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Eser ve Hizmet Siyasetine Odaklıyız

Eser ve Hizmet Siyasetine Odaklıyız
01.09.2021
83
A+
A-

İlçe gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesinde çeşitli ziyaretler yaptı. AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, İlçe başkanı Mahmut Gençay’dan parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret eden Yılmaz, istişarelerde bulundu.
Ev ve mahalle ziyaretleri de gerçekleştiren Yılmaz, “Canik ilçemiz büyük bir koordinasyon içinde her alanda gelişimini sürdürüyor. Şehrimize, halkımıza hizmet noktasında herkes büyük gayretler gösteriyor.” dedi. Canik’in büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşadığına dikkat çeken Yılmaz,  hem merkezi hükümet, hem de yerel yönetimlerin yürüttüğü başarılı çalışmaların süreci hızlandırdığını kaydetti.
“AK Parti her zaman eser ve hizmet siyasetine odaklanarak hedeflere koşmayı ön planda tutmuştur.” diyen Yılmaz, “19 yıldır ülkemiz eser ve hizmet siyaseti ile yönetiliyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği büyük vizyonu hepimiz, tüm yöneticilerimiz harfiyen uygulamalıyız. Şehirlerimiz de, ilçelerimiz de bu yönde büyük bir özveri ve gayretler sergileniyor. Canik ilçemizde belediyemiz, teşkilatımız bu vizyona odaklı. El ele kentimizin daha ileri taşınması için ne gerekiyorsa yapacağız. ” diye konuştu.
Programda, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Zehir’de hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir