enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Bakanlar Özer ve Muş, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı

Bakanlar Özer ve Muş, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı
30.04.2023
9
A+
A-

Bakanlar Özer ve Muş, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı.

WhatsApp Gorsel 2023 04 30 saat 13.54.09

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Samsun’un turizm, sanayi, ticaret ve üretim merkezi olmasının yanı sıra kültür merkezi yolunda da emin adımlarla ilerlediğine vurgu yaptı.

 

Samsun’un Karadeniz’in en büyük şehri olduğunun altını çizen Muş, şunları ifade etti:

 

“Türkiye’nin sayılı şehirlerinden, önemli bir sahil kenti. İki önemli ovası var. Hem tarımsal üretim noktasında ülkenin önemli yerlerinden hem de bu yapılarla beraber iyi noktaya geleceğiz. Geçen sene 1,3 milyar dolar ihracat yapan bir şehiriz. Üretim merkezi olarak baktığımızda, 1,6 milyara tekabül ediyor. Dolayısıyla bu rakamı ciddi şekilde yukarı çekmek istiyoruz. Bazı çalışmalarımız söz konusu. Onları hayata geçireceğiz. Tabii sanayi tarafını güçlendiriyorken, bir de kültür sanat tarafı var, bunun bir turizm ayağı var. Bunların entegre paket olarak değerlendirilmesi kanaatindeyim. O açıdan bir taraftan sanayiyi, üretimi, turizmi, tarımı güçlendiriyorken, bir taraftan kültürel ve sanatsal faaliyetleri de güçlendireceğiz.”

 

Konuşmaların ardından Samsun Olgunlaşma Enstitüsü ve Sanat Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Programa Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvetkili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un eşi Eymen Muş ile öğretmenler katıldı.

WhatsApp Gorsel 2023 04 30 saat 14.00.21 WhatsApp Gorsel 2023 04 30 saat 14.00.22

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir