enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9577
EURO
37,6592
ALTIN
2.805,16
BIST
9.521,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
29°C
Samsun
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
26°C

Keçiörenliler Sinema Günleri’nde Buluştu

Keçiören Belediyesi Açık Hava Sinema Keyfi, başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın paylaştığı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi ile başladı.

Keçiörenliler Sinema Günleri’nde Buluştu
08.07.2024
5
A+
A-

Kalaba Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen film gösterimine sandalyesini alıp gelen vatandaşlar nostaljik bir akşam keyfi yaşadı. Yaz ayları boyunca gösterimi sürecek olan açık hava sinema etkinliğine yediden yetmişe herkes yoğun ilgi gösterdi.

Nostaljik bir atmosfer sunarken güzel bir yaz akşamı geçirmek isteyen vatandaşları film gösterimlerine davet eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Vatandaşlarımızı, birbirinden farklı kültür ve sanat etkinlikleriyle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaz akşamlarında günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak ve güzel anılar biriktirmek için tüm vatandaşlarımızı açık hava sinema günlerimize bekliyoruz” dedi.

Film gösterimleri yaz boyu devam edecek

Birbirinden güzel filmlerin gösterimiyle vatandaşlara açık havada unutulmaz bir sinema keyfi yaşatmayı hedefleyen açık hava sinema günleri, önümüzdeki günlerde misafirlerini ağırlaya devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir