enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2684
EURO
37,6492
ALTIN
2.910,94
BIST
9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
25°C

Birecik Kaymakamı Gürbüz’den Eğitime Tam Destek

Birecik Kaymakamı Gürbüz’den Eğitime Tam Destek
08.10.2024
0
A+
A-

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, ilçedeki eğitimin kalitesini yerinde değerlendirmek amacıyla Sadettin-Miyese Bilgin İlkokulu ve Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında öğretmenler ve öğrencilerle de bir araya gelen Kaymakam Gürbüz, eğitimin toplumun geleceği için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak bizim öncelikli görevimizdir. Bu bağlamda ilçemizdeki okullarda yapılan her çalışmayı yakından takip ediyoruz. Eğitimde niteliğin artırılması için devletimizin her türlü imkânını seferber etmekte kararlıyız” dedi.
Resim

Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Gürbüz, onların eğitim hayatlarıyla ilgili sorular sorarak ihtiyaçlarını dinledi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Gürbüz, “Hayallerinizin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyin. Bilgiye ve öğrenmeye olan merakınız, sizi başarıya götürecek en güçlü araçtır,” diyerek öğrencilere motivasyon kazandırdı.
Resim

Öğretmenlerle de kısa bir toplantı yapan Gürbüz, öğretmenlerin karşılaştıkları sorunlar ve eğitim sürecine ilişkin önerilerini dinledi. Eğitimin yerelden başlayan bir kalkınma hamlesi olduğuna işaret eden Gürbüz, “Eğitimciler olarak sizlerin emeği, ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Hep birlikte daha iyi bir eğitim ortamı için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Resim

Ziyaretin sonunda okulda yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren Kaymakam Gürbüz, eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik projelerin de hızla hayata geçirileceğini belirtti. Gürbüz, okul yönetimine ve öğretmenlere gayretli çalışmaları için teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir