enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1105
EURO
38,1076
ALTIN
2.859,17
BIST
9.964,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
25°C
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Van Masterler turnuva öncesi bir araya geldi

Van Masterler turnuva öncesi bir araya geldi
20.09.2024
0
A+
A-

VAN-BHA

Vanspor’un altyapısında yetişmiş tecrübeli teknik direktör Zeki Yılmaz’ın öncülüğünde yaklaşık 14 yıl önce kurulan ve sporun her alanda her yaşta yapılmasını hedefleyen Van Masterler Derneği bir araya geldi.

12-16 Ekim tarihlerinde+ Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Masterler turnuvası öncesi gerçekleşen toplantı Elite World Otel ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ekim ayında Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Masterler turnuvasına katılacak olan temsilcimiz Van Masterler turnuva öncesi bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi. Elite World Otel Genel Müdürü aynı zamanda Van Masterler Derneği yönetim kurulu üyesi Oktay Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve tüm Masterler yoğun ilgi gösterdi.

“ELİTE WORLD OTELE EV SAHİPLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yılmaz, Öncelikle her zaman olduğu gibi bugünde bizlere ev sahipliği yaparak en güzel şekilde ağırlayan Elite World Otel ve Elite World Otel Genel Müdürü aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz sayın Oktay Aksoy’a ve tüm otel çalışanlarına Van Masterler derneği adına teşekkür ediyoruz. Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, 12-16 Ekim tarihlerinde Antalya’da geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenecek olan Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası’nda Van’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi. Yılmaz, geçtiğimiz birkaç yıl olduğu gibi, Antalya’da Fanatic Tuor tarafından düzenlenen Türkiye Uluslararası Masterler futbol turnuvasına bu yıl da katılacaklarını belirterek, Van’ı temsilen Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Masterler Türkiye Şampiyonası’nda Van’ı temsil edeceklerini vurguladı. Geçtiğimiz yıllarda Van ekibi olarak gerek Fair Play ödüllerine layık görüldüklerini dile getirerek, bu yılda aynı başarıyı gerçekleştirmeye ve Van’ımızı sportif anlamda en güzel şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir