enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2369
EURO
37,6287
ALTIN
2.918,21
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
27°C
Samsun
27°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Yağmurlu
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

ULUBEY GÜVENYURT’A SICAK HİZMET

ULUBEY GÜVENYURT’A SICAK HİZMET
01.10.2024
2
A+
A-

VATANDAŞLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Yolun tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinleri, özellikle kış aylarında yaşanan yol sorunlarının çözülmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Yıllardır çamurlu ve bozuk yollarda seyahat eden mahalle halkı, yeni asfalt sayesinde daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkanına kavuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, çalışmanın tamamlanmasıyla yaşam kalitelerinin artırdığını belirtti. Memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, uzun yıllar süren yol sorunlarının giderilmiş olmasından dolayı rahat bir nefes aldı.

5 YILDA 114 KİLOMETRE ASFALT YOL

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından son 5 yılda Ulubey ilçesine 114 km asfalt yol kazandırıldı. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar, yapılan yol çalışmaları sayesinde şehir merkezine ve diğer mahallelere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşma imkanı kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki altyapı yatırımlarını önümüzdeki dönemde de sürdürerek, il genelinde ulaşımı daha modern ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

About Author

 

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir