enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5484
EURO
35,1130
ALTIN
2.466,38
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
28°C
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Shell 2023-2024 sezonunda atılan 43.341 sayının 10 kat değerindeki tutarı TEGV’e bağışladı

Shell’in ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde atılan her basket, Türkiye’nin geleceğine umut oluyor.

Shell 2023-2024 sezonunda atılan 43.341 sayının 10 kat değerindeki tutarı TEGV’e bağışladı
01.07.2024
3
A+
A-

Shell, 2023-2024 sezonu boyunca oyuncuların takımlarına kazandırdığı toplam sayının 10 katını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışladı. Böylece Shell, bu prestijli ligin Türkiye’ye sunduğu katkıların çocukların nitelikli eğitime erişimini de kapsamasına ve genişlemesine hizmet ediyor. Shell bu desteğini gelecek sezon da sürdürecek.

Shell, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak ligin gücünü eğitimin hizmetine sunuyor. Shell, 2023-2024 sezonunda, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yayınlanan resmi maç sonuçlarına göre atılan toplam 43.341 sayının 10 katı değerinde olan 433.410 TL’lik tutarı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışladı. Böylece sporcuların başarısının, daha iyi bir gelecek için çocukların nitelikli eğitimine desteğe dönüştürmesini sağladı.

2022 yılından bu yana Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsor olan Shell, eğitime verdiği bu destekle ligin Türkiye’ye sunduğu değeri de zenginleştiriyor. Shell, gelecek sezon da bu desteğini sürdürecek ve atılan her basketle eğitimi desteklemeye devam edecek.

Bu girişimle spora ve eğitime destek vererek hem geleceğe yatırım yaptıklarını hem toplum genelinde farkındalığı artırmayı hedeflediklerini belirten Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı, “100 yıldır Türkiye’de gelişim ve ilerleme için çalışıyoruz; bu doğrultuda sporun farklı dallarını ve sporcularımızı gururla destekliyoruz. Sporcularımızın Türk sporunu güçlendirirken, birer rol model olarak toplumumuzda da gelişime hizmet ettiklerine inanıyoruz. Bu doğrultuda sporu bir dönüşüm aracı olarak görüyoruz. 2022 yılından bu yana Türkiye Basketbol Federasyonu ile süren başarılı iş birliğimiz ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki desteklerimizi de bu bakış açısıyla ileri taşıdık. ‘Eğitim için aynı takımdayız’ diyerek sezon boyunca oyuncularımızın takımlarına kazandırdıkları her sayıyı, eğitim ve toplumsal farkındalık için bir değere dönüştürdük. Bir yandan çocuklarımızın eğitimine katkı sunarken bir yandan da nitelikli eğitimin önemini, takımlarımızın ve Federasyonumuzun da destekleriyle görünür kıldık. Hep birlikte hızın, rekabetin ve centilmenliğin gücünü ülkemizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı konuyla ilgili olarak “Kurulduğumuz 1995 yılından bu yana Türkiye’nin dört bir yanında 3 milyondan fazla çocuğumuza nitelikli eğitim desteği sağladık. Daha fazla çocuğu nitelikli eğitimle buluşturmak için gönüllülerimiz ve eğitim dostlarımızın destekleriyle çalışmaya devam ediyoruz. Shell ile 2023 yılı başında Trafik Ateşböceğimizin sponsorluğu ile başlayan iş birliğimiz, 6 Şubat depreminden sonra destekleriyle kurduğumuz ve kısa sürede bölgenin umudu olan 12 Konteyner Kent Öğrenim Birimlerimizle devam etti. Shell Konteyner Kent Öğrenim Birimlerimiz ile yılda 15 binden fazla çocuğumuza ulaşıyoruz. “Her Sayıyı Bağış Sayıyoruz” kampanyasıyla eğitime verdiği desteği sürdüren Shell, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 2023-2024 sezonunda atılan her sayının 10 katını TEGV’e bağışlayarak yaklaşık 500 çocuğumuzu daha nitelikli eğitimle buluşturmamızı sağladı. Bu projenin devam edecek olması bizi çok mutlu etti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğunda spora ve nitelikli eğitime destek veren ve geleceğe yatırım yaparak çocuklarımıza umut olan Shell ailesine teşekkür ederiz” dedi.

Eğitimle geleceği güçlendirenlerin Shell’i

Shell, çocuklara ve gençlere eğitimde fırsat eşitliği sunan ve onları geleceğe hazırlayan sosyal yatırımlara imza atıyor. Bu kapsamda Shell’in önde gelen iş ortaklarından biri olan TEGV ile bağış programının yanı sıra deprem bölgesinde eğitimin güçlenmesi ve Türkiye çapında çocukların yol güvenliği hakkında bilinçlenmesi için çalışmaları da bulunuyor. 

Shell, 6 Şubat depremlerinin ardından TEGV ile Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da 12 öğrenim birimi kurdu. 6-14 yaş grubu çocuklar ve gençler için matematik, fen, okuma, bilişim ve kodlama, İngilizce ve sanat atölyeleri sunulan bu merkezler, sosyal etkileşimle de iyileşme sürecine katkı sunuyor. Bu merkezlerden yılda 15 bin çocuk ve genç faydalanıyor. 

Shell, aynı zamanda TEGV’in ‘Trafikte Ateşböceği’ projesinin de işletme sponsoru oldu. Bu programla Shell, çocukların, trafik bilgisi ve farkındalığını arttırmaları, trafik ile ilgili kavram, beceri ve tutumları kazanmaları ve güvenli yaya elçileri haline gelmelerinde rol alıyor.

Sporla yaşamı dönüştürenlerin Shell’i

Türkiye Basketbol Federasyonu’yla gerçekleştirdiği iş birliğiyle spora olan katkısını güçlendiren Shell, aynı zamanda uzun yıllardır motor sporlarını destekliyor. Scuderia Ferrari’nin ‘İnovasyon Ortağı’ olarak, 70 yılı aşkın süredir takımın performansına enerji katıyor.

Shell, 2023 yılında ise Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) ile anlaşma imzalayarak Türkiye’de spora ve toplumsal dönüşüme yaptığı yatırımları ileri taşıdı. 20 yılı aşkın süredir Türkiye’de paralimpik hareketine öncülük eden TMPK iş birliğinde Shell, paralimpik sporcuları destekliyor. Bu iş birliğiyle aynı zamanda 2017’den beri sürdürdüğü Engelsiz Yaşam hareketine güç katıyor ve paralimpik sporcuların tüm Türkiye’ye ilham olan ve toplumsal farkındalık yaratan başarılarına yenilerini eklemeleri için yanlarında yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir