enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2901
EURO
37,1774
ALTIN
2.999,31
BIST
8.864,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
SON DAKİKA
Eğirdir’de liman rekreasyon düzenlemesi
ANKARA-BHA Siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim’de Ankara’da düzenleyeceği programla yeni partisinin tanıtımını gerçekleştirecek. Parti adı konusunda çeşitli iddialar öne sürülürken, Türkiye’nin dört bir yanında teşkilat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Otobüslerle Ankara’ya gelecek partililer, ATO Congresium’da saat 13.00’te başlayacak programla Yavuz Ağıralioğlu’ndan parti vizyonunu ve hedefleri ilk kez duyacak. Parti lansmanı ile ilgili her ayrıntı dikkatle hazırlanırken Ağıralioğlu da Anadolu’nun farklı kentlerinden Ankara’ya gelecek partilileri önce şehrin billboardlarında karşılayacak. Reklamların sade tasarımı dikkat çekerken özellikle partinin kuruluş günü olan 28 Ekim vurgusu öne çıkıyor. Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni parti programı için hazırlanan billboardlarda ayrıca ‘Ortak Akıl, İleri Türkiye‘ sloganına da yer verildi.
Datça’da 3,5 şiddetinde deprem!
ANTALYA-BHA Önceki dönem AK Parti Antalya’nın Korkuteli İlçe Başkanlarından Av. Mehmet Moğol bugün gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi için aday olmuştu. Kongrenin genel merkez kararıyla iptal edilmesinin ardından Başkan Moğol; “Büyüklerimizin ilçe başkanını belirleme yetkisini en doğru kararı verecek olan AK Parti delegelerine kongrede seçimle vereceğine inancımız tamdır. Durmak yok yola devam” dedi. Konuşmasına şöyle devam etti: “Çok Değerli Dava Arkadaşlarım, malumunuz bir kongre süreci yaşadık. Bu süreçte bizleri misafir ettiniz, çay, kahve, çorbanızı paylaştınız. Bize zaman ayırdınız. Hepiniz haklarınızı helal edin. Siz değerli delegelerimize bana ve ekibime destekleriniz ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaptığımız ziyaretlerde neden aday olma zorunluluğumuz doğduğunu anlatma fırsatı bulduk, sorunlar ve çözümlerinin neler olduğu, hedeflerimiz konusunda sizlerle hemfikir olduğumuzu görmek bana çıktığım bu kutlu davada mutluluk ve övünç kaynağı oldu. Her delegemizin fikri, çözüm önerisi bizim için çok değerlidir ve kongre sürecinde yolumuza ışık tutmuştur. Büyüklerimizin ilçe başkanını belirleme yetkisini en doğru kararı verecek olan AK Parti delegelerine kongrede seçimle vereceğine inancımız tamdır. Her türlü terör örgütünü ve yandaşlarını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarımıza sabırlar diliyoruz. Cumamız Mübarek Olsun. Durmak yok yola devam.”
Bakan yardımcısı Oruç Baba Vali Erin’i ziyaret etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ödüllü mantı bükme yarışması Keçiören’de düzenlendi

Ödüllü mantı bükme yarışması Keçiören’de düzenlendi
06.07.2023
11
A+
A-

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) tarafından belediye bünyesinde hizmet veren Hanımlar Lokali’nde ödüllü Mantı Bükme Yarışması düzenlendi. Üç periyotta tamamlanan yarışmada üç kadın birinciliği elde etti. Birincilere KEÇMEK’te üretilen tablolardan hediye edildi. Yarışmanın sonunda birbirlerini tebrik eden yarışmacılar kendi elleriyle yaptıkları mantıları aileleriyle paylaşmak üzere evlerini götürdüler.

Hanımlar Lokali’nin çeşitli etkinliklerle kadınlara sosyalleşme imkânı tanıdığını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Hanımlar Lokali kadınların bir araya geldiği, birbirini tanıdığı, güzel vakit geçirilebilen bir hanım evi olarak hizmet veriyor. Burada KEÇMEK öğretmenlerimizin rehberliğinde düzenlenen Mantı Bükme Yarışması kadınlarımız için sosyalleşme imkânı sağladı. Bunun gibi etkinliklerle Hanımlar Lokalimizi aktif bir şekilde kullanmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir