enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5448
EURO
35,1520
ALTIN
2.464,56
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
28°C
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’den Tis Açıklaması

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’den Tis Açıklaması
19.04.2023
12
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel bir süredir Efes Selçuk Belediyesi’nde çalışan işçilerle ilgili devam eden toplu iş sözleşmesine dair bir açıklama yaptı.

Süreç ile ilgili direk bilgi vermek istediğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “ Uzun süreden beri sık sık böyle kamera karşısına geçip sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum. İstiyorum ki, gelişen tüm olaylarla ilgili olarak ilk ağızdan, benden bilgi sahibi olun. Bildiğiniz üzere epeyce bir süredir belediyemizde çalışan işçi arkadaşlarımızın toplu iş sözleşmeleri görüşmelerini tamamlamaya çalışıyoruz.

Bugün de işçi arkadaşlarımızın yetkili sendikası ile belediyemizi temsilen SODEM-SEN’in katıldığı yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Hepimizin arzuladığı uzlaşmanın gerçekleşmesi için ben de görev ve sorumlulukların gereği ve belediyemizin imkanları dahilinde bu görüşmelere katkı sunmaya gayret gösterdim” dedi.

İşçi temsilcisi olan Belediye- İş sendikası ile masada uzlaşmak için çabaladıklarını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak bu sürecin geldiğimiz son noktası ile ilgili sizleri bilgilendirmek istedim. Belediyemizi temsilen işçi çalışma arkadaşlarımıza sunduğumuz 13 bin 500 TL net maaş artı ikramiyelerle birlikte toplam 16 bin 600 TL tutarındaki teklif Belediye- İş temsilcileri tarafından reddedildi. Belediyemizin gelir ve mali olanaklarını zorlayarak sunduğumuz teklifin kabul edilebilir bir seviyede olduğunu düşünüyoruz. Ve işçi çalışma arkadaşlarımızın bu teklifi kabul edinileceklerini umuyoruz. İşçilerin tüm hak ve tercihlerine saygı duymakla birlikte masada uzlaşabilmek isterdik. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir