enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7254
EURO
35,4506
ALTIN
2.480,95
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
29°C

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Talepleri hızlı bir şekilde karşılıyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Mobil Zabıta Çözüm Merkezi’yle ilçede hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunduklarını belirtti.

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Talepleri hızlı bir şekilde karşılıyoruz”
05.07.2024
3
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Mobil Zabıta Çözüm Merkezi’yle ilçede hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunduklarını belirtti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede hayata geçirdikleri Mobil Zabıta Çözüm Merkezi’yle vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, talepleri hızlı bir şekilde yerinde getirdiklerini ifade etti. Mobil Zabıta Çözüm Merkezi’nin ilçenin tüm mahallerinde hizmet verdiğine işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımıza hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunuyoruz” dedi.

Çözüm Odaklı Belediyecilik

Vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinlediklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Mobil Zabıta Çözüm Merkezimizle hemşehrilerimizin talep ve önerilerini yerinde dinliyoruz. Hemşehrilerimizin dilekçe kabul işlemlerini de burada gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talep bildirimleri sonrasında süratle harekete geçerek, talepleri hızlı bir şekilde karşılıyoruz. Mobil Zabıta Çözüm Merkezimizle tüm mahallelerimizde hizmet veriyoruz. Çözüm belediyeciliği anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, vatandaşlarımıza hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir