enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Yağmurlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C

Başkan Demir, Öğrencilerle Buluştu

Başkan Demir, Öğrencilerle Buluştu
13.06.2022
30
A+
A-

“Şehirden şehire gönül köprüsü” projesi kapsamında Bursa ve Antalya’dan 40 öğrenci ve Vezirköprü’den gelen 150 öğrenci Samsun’un tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de gençlerle bir araya geldi. Öğrencilere seslenen Başkan Demir, “Samsun Türkiye’de her bir vatandaşımızın şehri. Hepiniz Samsunlusunuz. Niye; Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşlarıyla beraber, Tütün İskelesi’nden Samsun’a çıktı ve bugün hür bir şekilde yaşadığımız onurlu, gururlu bir şekilde yaşadığımız ve bayrağımızın dalgalandığı bu güzel ülkemizin ilanına giden yolun ilk adımı burada atıldı. Onun için samsun her birinizin memleketi. Samsun bölgenin merkezi. Çok dinamik bir şehir. Doğası harika. Tarım, turizm, sanayi ticaret spor şehri. Sizi burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Yeni Projeler
Samsun’a yapılan yatırımlara da değinen Başkan Demir, “Büyükşehir Belediyesi olarak akıllı şehir uygulamaları, bilgi teknolojileri, çevre, yenilenebilir enerji, bu konularda çok iyiyiz. Yeni yeni projeleri devreye alıyoruz. Samsun’dan Türkiye’nin istikbalinde ciddi rol oynama noktasında bir gayretimiz var. Böyle bir kalkınma içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir