enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0584
EURO
38,0696
ALTIN
2.832,78
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Murzioğlu: “30 Ağustos Zaferi’nin gururunu yaşıyoruz”

Murzioğlu: “30 Ağustos Zaferi’nin gururunu yaşıyoruz”
29.08.2024
0
A+
A-

murzioglu 30 agustos zaferi nin gururunu yasiyoruz 8762

Murzioğlu: “30 Ağustos Zaferi’nin gururunu yaşıyoruz”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında, zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zaferi’ni bir kez daha gururla kutlamanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha gururla kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Murzioğlu, “26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında, zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zaferi, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destandır” dedi.

“Üzerimize düşen daha fazla üretmek”

30 Ağustos Zaferi’nin, vatanına ve bağımsızlığına düşkün bir milletin gurur günü olduğunu söyleyen Murzioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Zulme ve haksızlığa asla boyun eğmeyen bu ülkenin tarihi, bağımsızlığını canından aziz bilenlerin zaferleriyle doludur.En zor şartlar altında kazanılan,Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi de bunun en iyi örneklerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bağımsızlık yolunda büyük bir mücadeleyekararlılık içinde önderlik ettiler. Bu büyük zafer ülkemizin, milletimizin, egemenliğimizin, kayıtsız, şartsız bağımsızlığımızın ve ebedi varlığımızın anıtıdır.Büyük Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bu büyük mücadelesi bizlere, yarınlara bakarken büyük bir güç katıyor. Biz iş dünyası olarak vefa ve minnet borcumuzu ödemek için üzerimize düşen ise daha fazla üretmek, daha fazla istihdam sağlamaktır. Biz hedefimizin de ecdadımıza borcumuzun da farkındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıldönümünü kutluyor, bu şanlı tarihi bize armağan eden başta, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir