enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2760
EURO
37,0059
ALTIN
2.993,00
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
18°C

Bocce Dünya Şampiyonası kortej yürüyüşü ile başladı

Bocce Dünya Şampiyonası kortej yürüyüşü ile başladı
23.10.2024
0
A+
A-

ANTALYA-BHA

Spor turizminin merkezleri arasında yer alan Kemer’de düzenlenen Dünya Bocce Şampiyonası, kortej yürüyüşü ile başladı.

Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu önünden başlayan korteje, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Emniyet Müdür Vekili Yıldırım Ünal, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Kemer Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Kaya, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TBBDF) Bocce As Başkanı Faik Kapsız, federasyon yetkilileri ve sporcular katıldı.

Şefliğini Furkan Üstündağ’ın yaptığı Kemer Belediyesi Gençlik ve Bando Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilen kortej, Atatürk Bulvarı’ndan devam ederek Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Bir 3 kişi, klarnet, trompet ve saksafon görseli olabilir

Cumhuriyet Meydanı’nda daha sonra açılış seremonisi gerçekleştirildi.

GELECEĞİN MÜZİSYENLERİNDEN İSTİKLAL MARŞI

Kortej sonrası Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestrası, Şef Furkan Üstündağ eşliğinde İstiklal Marşı’nı seslendirdi. Geleceğin müzisyenlerinin İstiklal Marşı performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Seremonide konuşan Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, organizasyonun güzel başladığını belirterek, güzel sona ereceği temennisinde bulundu.

Şampiyonaya katılan tüm sporcuları Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Kaymakam Solmaz, “Tüm sporcular burada güzel başarılar elde edecek. Kemer’e gelen sporcular ülkelerine döndüğü zaman Kemer’in tanıtımını en iyi şekilde yapacaklarından eminiz. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Tüm sporculara da başarılar diliyorum.” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Dünya Bocce Şampiyonası’na Kemer olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarına işaret ederek, “Şampiyona için Kemer’e gelen tüm sporcular Türk misafirperverliğini ve ülkemizin güzelliklerini görecektir. Ülkelerine döndüklerinde buradaki misafirperverliğimizi anlatacaklardır. Bizim en büyük kazancımız da bu olur. Tüm sporculara başarılar dilerim.” diye konuştu.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan da dostluk, kardeşlik ve barışın kazandığı bir organizasyona ev sahipliği yapmak istediklerine değinerek, tüm sporculara başarılar diledi.

Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen de şampiyona ile ilgili bilgiler vererek, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.

Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, daha sonra desteklerinden dolayı Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Gürhan’a plaket verdi.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi yapıldı. Şampiyonaya, 36 ülkeden 150 sporcu katılıyor.

Yarın başlayacak olan müsabakalar, 27 Ekim Pazar günü final karşılaşmaları ile sona erecek.

Bir 12 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BRAP AUSTRIA' görseli olabilir

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir