enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6694
EURO
35,0663
ALTIN
2.445,21
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
30°C
Samsun
30°C
Açık
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Bayraklı’da çocuklar için yüzme kursu

Bayraklı Belediyesi, “Haydi çocuklar yüzmeye” sloganıyla bu yıl iki noktada açacağı yüzme kursları için kayıtları almaya başladı. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklı’da yaşayan tüm çocuklarımız yüzmeyi öğrensin istiyoruz.

Bayraklı’da çocuklar için yüzme kursu
29.06.2024
2
A+
A-

Yüzme öğrenmek ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

5-15 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLAR KATILABİLİYOR
Yaz Spor Okulları ile yüzlerce çocuğa farklı branşlarda eğitim veren Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 5-15 yaş arasındaki çocuklar için yüzme kursu kayıtlarına başladı. “Haydi çocuklar yüzmeye” sloganıyla hareket eden Spor İşleri Müdürlüğü, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu ve Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde kurulan portatif yüzme havuzlarda uzman eğitmenler ve cankurtaranlar eşliğinde eğitim verecek. Kursa katılan çocuklar yaz boyunca hem eğlenceli hem de öğretici bir tatil geçirmenin keyfini yaşayacak.

8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
8 Temmuz’da başlayacak kurslar, 8 Eylül’de sona erecek. Çocuklarını yüzme kursuna kayıt ettirmek isteyen aileler, 8 Temmuz tarihine kadar Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’ndaki havuz için 371 23 00 numaralı telefondan, Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’ndeki havuz için ise 477 20 00 numaralı telefondan dahili 2723’ü arayarak işlemlerini yaptırabilecek.

TÜM ÇOCUKLARIMIZI YÜZMEYE BEKLİYORUZ
Başkan İrfan Önal, “Bayraklı’da yüzlerce çocuğumuzu havuzlarımızda ağırlamak, hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlamak istiyoruz. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde yüzme kurslarına katılan çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine de katkı sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda yüzme öğrenmek isteyen tüm çocuklarımızı kursumuza bekliyoruz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir