enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
29°C
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

BAŞKAN ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ
29.05.2024
110
A+
A-

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa mevcut Başkan Yusuf Ziya Çakır yeniden seçildi. Güven tazeleyen Çakır, bundan sonra da gazetecilerin haklarını korumaya devam edeceklerini söyledi.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu Atakum Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Toplantı Solunu’nda gerçekleşti. Divan Başkanlığını Nusret Sağlam’ın yaptığı ve tek listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Yusuf Ziya Çakır genel kurula katılanların oylarının tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

FAALİYET RAPORUNA ONAY
Çoğunluk aranmaksızın gerçekleşen ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet ve gelir gider durumu raporları okunup ibra edilirken, denetim kurulu raporu da üyeler tarafından kabul edildi.

GAZETECİLERE YENİ HİZMET BİNASI YAPILACAK
Dilek ve temennilerde gazetecilerin de düşüncelerini paylaştığı genel kurulda daha sonra söz alan Başkan Çakır, bugüne kadar gazetecilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, Samsun’a 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ne yeni hizmet binası kazandıracaklarını ve ihale aşamasına gelindiğini söyledi.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Ardından seçime tek liste halinde giren mevcut başkan Yusuf Ziya Çakır, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Başkan Çakır, yaptığı teşekkür konuşmasında, gazetecilerin haklarının korunması için bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

SİNECEK’TEN SAĞLAM’A PLAKET
Genel kurul sonunda Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Divan Başkanı Nusret Sağlam’a plaket verdi. Yeniden başkan seçilerek adeta güven oyu alan Başkan Çakır, genel kurula katılanların tebriklerini kabul etti.

YÖNETİM KURULU
Yapılan seçimde 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetimi şu isimlerden oluştu: Okan Aralan, Muammer Dilber, Mehmet Gençali, Fatih Akca, İlyas Gün, Oktay Öztürk, Sedat Öksüzoğlu, Yalçın Karataş, Merve İlhan, Ahmet Çağdaş Çatoğlu, Fatih Çakır, Harun Üstün, İbrahim Canbulat, Zekeriya Fırat.” M. Necdet Uzun, İsmail Temiz, Mahmut Erdoğan ve H. Yaşar Aslan ise Federasyon Delegesi seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir