enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
29°C
Samsun
29°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Çok Bulutlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
25°C

13 bin üyeli MESAM 10. Genel Kurulu Yapıldı

13 bin üyeli MESAM 10. Genel Kurulu Yapıldı
06.12.2022
26
A+
A-

MESAM 10

Başkanlığını Recep ERGÜL’ün yaptığı; 13 bin üyesi olan Türkiye Müzik Eserleri Meslek Birliği ( MESAM )’IN; 10. Genel Kurulu, Gala Gecesi ve Ödül Töreni muhteşem oldu.

Mesam 10. enel Kurulu; İstanbu Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

7 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren “Telif Hakları Alanında Meslek Birliği Yönetmeliği”ne göre uyarlanan ve 1 Aralık 2022 tarihinde, 10. Olağanüstü Genel Kurulda üyelerin onayına sunulacak olan taslak; MESAM  tüzük ve yönergeler kurumsal web sayfasındaki üyelerimize özel alanda yayınlandı.

MESAM’ın 10. Genel Kurulu, Gala Gecei ve Ödül Töreni’ne; Samsunlu bestekârlarımızdan Samsun Belediye Konservatuvarı TSM Korosu Şefi ve besteci Cavit ERSOY, Samsun ADD TSM Koro Şefi Ahmet Sedat METE, Samsunlu Sanatçılar DerneĞİ ( SASAD ) Başkanı ve Sasad TSM Korosu Şefi, besteci Ömer UMUTLU ve Samsun Atakum Atakent’te yaşayn şarkı sözü yazarı, emekli öğretmen, şair, yazar  ve  gazeteci Oktay ZERRİN de katıldı.

Çok sayıda sanatçı, besteci ve söz yazarlarına gecede ödülleri takdim edildi.

MESAM 10. Olağanüstü Genel Kurulu’nda  konuşan Mesam Başkanı Recep Ergül; Mesam’ın her  geçen gün, daa da ileri ve güzel, başarılı hedeflere doğru koştuğunu, İstanbul’da 8 katlı bir binanın tapusuyla alındığını, burada Mesam Kafe, Mesam TV Mesam Kart gibi birçok yeni projenin hayata geçirileceğinin müjdesini de verdi.

Aslen Gaziantepli olup İstanbul’da yaşayan, bestekâr  ve Müzik Öğretmeni Burhan ATİK, şöyle seslendi:

” MESAM 10. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı son derece başarılı geçti..

MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Recep ERGÜL ve çalışma arkadaşlarının ortalama % 95  aldığı oylar ile Mesam’ ın yönetiminde ve işleyişinde daha kaliteli olabilmesi için bazı tüzük değişiklikleri yapıldı.

Ve tüm değişiklikler oy birliğiyle kabûl edildi..

Bu sebeple hem eski dostlarla bir araya geldik hem de oylarımızı kullandık..

MESAM  ( Müzik Eserleri Sahipleri Meslek Birliği  ) CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.”

Konaklama, seyahat ve yemeklerin MESAM’ca karşılandığı gecede; Genel Kurul’a katılan üyeler, tek, çift odalarda kaldılar. Ayrıca kurula İstanbul ve yakı il ve ilçelerden gelen üyelere 2, daha uzak il ve ilçelerden katılan üyelere ise 4 bin lira hacırahın; üyelerin hesabının bulunduğu bankaya bu hafta yatıralacağı bildirildi.

Diğer yandan; yeer çok sayıda sanatçı, besteci, söz yazarları ile buluşup sohbet etme, hatıra  fotoğrafları çektirme, özlem giderme gibi konularda bir araya geldiler.

Oktay ZERRİN- Özel Haber- İstanbul

https://www.mesam.org.tr/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir