enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2836
EURO
37,1806
ALTIN
2.997,07
BIST
8.851,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
SON DAKİKA
22 vatandaştan 14’ü taburcu edildi
ANKARA-BHA CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, saldırının zamanlamasına dikkat çekerek, bu olayın sadece güvenlik açısından değil, daha geniş bir perspektifle değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ünver, “Tetiği çeken teröristlerin arkasında kimin olduğunu ve saldırının neden bu zamanda yapıldığını sorgulamalıyız” dedi. Ayrıca, güvenlik ve istihbarat birimlerinin geçmişteki tecrübelerden ders çıkarması gerektiğini ifade etti. Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, terörün Türkiye’yi derinden etkilediğini belirterek, “Eylemin zamanlaması, vatandaşlar arasında korku ve güvensizlik yaratıyor” şeklinde konuştu. Barış için gereken her şeyin devlet adabına uygun şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi. DEM Parti İzmir Milletvekili İbrahim Akın da saldırıyı kınayarak, Türkiye’de acil bir barışa ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Akın, “Bu meseleyi herhangi bir siyasi partinin çıkarlarına kurban edemeyiz. Bu, tüm Türkiye halklarının sorunudur” diyerek demokratik siyasetin önünün açılması gerektiğini vurguladı.
ANKARA-BHA Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUSAŞ’a yapılan terör saldırısının seçilmiş olmasını “manidar” bulduğunu belirterek, teröristlerin yalnızca bir kuruluşu değil, Türkiye’nin huzur ve güvenliğini hedef aldığını vurguladı. Kahraman güvenlik güçlerinin, TUSAŞ’ı, yani Türkiye’nin aydınlık geleceğini savunmak için canlarını feda ettiğini söyleyen Erdoğan, saldırıda 5 şehit verildiğini ve çok sayıda yaralı olduğunu ifade etti. Yaralılara acil şifalar dileyen Erdoğan, terörle mücadele kararlılığının devam edeceğini ve bunun kaynaklarını yok etme politikalarının süreceğini belirtti. Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’ın saldırının ardından Ankara’ya döndüğünü, güvenlik güçlerinin teröristlere anında müdahale ederek, saldırıyı gerçekleştiren kadın teröristi etkisiz hale getirdiğini aktardı. Saldırının Suriye’den bir sızma hareketi olarak geliştiğini ve gece boyunca 40 ayrı noktaya operasyon yapıldığını söyledi. Türkiye’nin terörle mücadelesinde kesinlikle taviz vermeyeceğini vurgulayan Erdoğan, terörü kaynağında yok etme politikalarını sürdüreceklerini ifade etti. PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG’nin yalnız kalacağını ve ABD’nin bölgeden çekileceği tartışmalarının süregeldiğini belirtti. Erdoğan, Amerika’nın bölgedeki terör örgütlerini kendi çıkarları için kullandığını ve Türkiye’nin kendi topraklarının koruyucusu olacağını sözlerine ekledi.
İsrail’in Lübnan’daki saldırısında üç gazeteci hayatını kaybetti
Bakan açıkladı: 61 ilaç geri ödeme listesine alındı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

22 vatandaştan 14’ü taburcu edildi

22 vatandaştan 14’ü taburcu edildi
25.10.2024
0
A+
A-

TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısında Yaralanan 22 Vatandaştan 14’ü Taburcu Edildi, 8’inin Durumu Stabil!

featured






ANKARA-BHA

Sağlık Bakanlığı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananların durumuyla ilgili bilgi verdi.

Yapılan açıklamada, terör saldırısında yaralanan 22 vatandaştan 14’ünün taburcu edildiği, 8 yaralının ise durumunun stabil olduğu ve tedavilerinin hastanelerde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 14’ü taburcu edildi. 8 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir.”

22 vatandaştan 14’ü taburcu edildi

# taburcu # TUSAŞ # Yaralılar


Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir