enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2916
EURO
36,9782
ALTIN
2.991,91
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Parçalı Bulutlu
17°C
SON DAKİKA
Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu’ndan ziyaret
Antalya’da drift meraklısı tamircinin ‘plaka kurnazlığı’
ANKARA-BHA Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesi terör saldırısının hedefi olan Türk savunma ve havacılık sanayisinin lider şirketlerinden Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), başta Türkiye’yi 5. nesil uçak üretebilen az sayıda ülke arasına sokacak Milli Muharip Uçak KAAN olmak üzere birçok önemli proje yürütüyor. 1973’te kurulan TUSAŞ, Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu hava araçlarının tasarım, üretim ve modernizasyonunun yanı sıra ihracat faaliyetleri yürütüyor. Şirket bugüne kadar hayata geçirdiği önemli projelerle Türk savunma sanayisinin güçlenmesine büyük katkı sağladı. Şirketin koordinasyonunda üretilen T129 ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri, T70 Genel Maksat Helikopteri, ANKA ve AKSUNGUR insansız hava araçları gibi hava platformları güvenlik güçlerine hizmet veriyor. HÜRKUŞ Temel Eğitim Uçağı, HÜRJET Eğitim ve Hafif Taarruz Uçağı ve GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri gibi ürünler envantere girmek için gün sayıyor, insansız savaş uçağı ANKA III’ün testleri de yoğun şekilde sürüyor. Şirketin en önemli projelerinden biri de yapım süreci devam eden Milli Muharip Uçak KAAN, ülkenin havacılık tarihi açısından önemli bir dönüm noktasını oluşturuyor. KAAN projesi sayesinde Türkiye, savaş uçağı tasarımı ve üretimi konusunda dünyanın sayılı ülkeleri arasına girme yolunda önemli bir adım atıyor. KAAN, Türkiye’yi, dünyada 5. nesil uçak üretebilen az sayıdaki ülke arasına sokacak. Proje, Türkiye’nin savunma sanayisindeki bağımsızlığını güçlendirerek, dışa bağımlılığını azaltacak. KAAN’ın 2028 yılında Türk Hava Kuvvetleri envanterine girmesi hedefleniyor. TUSAŞ, dünya çapında da dikkati çeken başarılara imza attı. Şirket, son olarak Azerbaycan’ın envanterinde yer alan Su-25 uçaklarının modernizasyonunu yaparak bu ülkeye teslim etti.
YALOVA-BHA Yalova İl Jandarma Komutanlığı, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde, 22-23 Ekim 2024 tarihlerinde Altınova ve Çiftlikköy ilçelerindeki tersanelerde görev yapan özel güvenlik personeline yönelik bir eğitim düzenledi. Eğitim, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İki gün süren eğitimde, özel güvenlik personeline şu konularda bilgi verildi: •KAAN Eğitimi: Özel güvenlik personelinin, meydana gelen olaylar hakkında genel kolluk kuvvetlerine bilgi aktarımını sağlayan mobil uygulamanın kullanımı, •Genel Kolluk, Özel Kolluk İşbirliği: Özel güvenlik ile kolluk kuvvetlerinin iş birliği süreçleri, •Özel Güvenlik Hukuku: Özel güvenlik personelinin görev alanlarına dair hukuki bilgiler. Alanında uzman personel tarafından verilen eğitimde, özel güvenlik personelinin görev etkinliğini artırmak ve doğru uygulamaların hayata geçirilmesini sağlamak amaçlandı. Ayrıca, eğitimle birlikte özel güvenlik görevlilerinin görevlerinden kaynaklanan adli ve idari yaptırımlarla karşılaşmalarının önüne geçilmesi hedeflendi. Eğitimin sonunda, 47 özel güvenlik personeline Katılım Belgesi takdim edildi.
TUSAŞ’taki terör saldırısında şehit sayısı 5’e yükseldi, 19 yaralı var: “PKK’nın yaptığını değerlendiriyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu’ndan ziyaret

Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu’ndan ziyaret
23.10.2024
0
A+
A-

Yaşar Yıldız / TRABZON-BHA

Trabzon’da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri yetkilileri Trabzonspor’u ziyaret ederek Asbaşkan Zeyyat Kafkas ile Genel Sekreter Yardımcısı Derviş Köz ve İdari İşler Sorumlusu Ceyhun Eskici ile görüştü.

Ziyarete Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu adı altında hareket eden oluşumun üyeleri olan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği adına Temsilci Talip Kılıç, Giresunlular Derneği adına Temsilci Berat Eşgünoğlu ve Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay’ın katıldı.

Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu Sözcüsü Ahmet Külekçi ziyarette yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz’i bir bütün kabul ederek hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Bizler Trabzon’daki hemşeri dernekleri temsilcileri olarak ortak bir platform oluşturduk. Trabzon’a değer katan, katacak olan çalışmalar yapıyor, bunların içinde yer alıyoruz. Trabzon’un en büyük markası olan Trabzonspor da bunların başında gelmektedir.”

Ahmet Külekçi;  “Bizler yaklaşık 100 bin üyesi bulunan hemşeri dernekleri olarak, sadece sahadaki değil, her platformdaki Trabzonspor’a güç ve destek vermenin çabası içindeyiz. Bu yolda başarılı çalışmalar yapan başkanımız Ertuğrul Doğan’ın da yanındayız” diyerek desteklerini de deklere etti.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin anısına kendilerine hediye takdim etti.

WhatsApp Image 2024 10 23 at 16.45.15WhatsApp Image 2024 10 23 at 16.45.14 1

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir