enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2327
EURO
37,0051
ALTIN
3.025,46
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
SON DAKİKA
ANKARA-BHA Rize ve Artvin’in turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı, Artvin’de gerçekleştirildi. Toplantıya Artvin Valisi Dr. Turan Ergün ev sahipliği yaparken, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, DSİ 26. Bölge Müdürü Sinan Yıldız, Kaçkar Turizm Birliği Müdürü Yavuz Selim Erol, Rize ve Artvin İl Genel Meclisi üyeleri ile turizm sektör temsilcileri de katıldı. Toplantı öncesinde Vali Baydaş, yeni Artvin Valisi Turan Ergün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin kalkınmasına yönelik projeler ele alınarak, turizm altyapısı ve iki ilin iş birliği fırsatları değerlendirildi. Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı’nda Rize ve Artvin’in zengin doğa ve kültürel mirasının turizme kazandırılması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Vali Ergün, Artvin ve Rize’nin binlerce yıllık kültürel mirasa sahip olduğunu ve bu potansiyelin aktif olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Vali Baydaş ise Kaçkar Dağları’nın her iki il için ortak bir değer olduğunu ve bölgenin turizmde gelişmesi gerektiğini belirtti. Toplantının ardından Vali Baydaş, Vali Ergün ve beraberindeki heyet, Deriner Barajı, Cam Seyir Terası ve Kaledibi İskelesi gibi turistik noktaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
AK Parti’de Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Tokat ve Erzincan Gençlik Kolları Başkanları değişti
TBMM’de bebek ölümleri için Meclis Araştırma Komisyonu kurulacak
Artvin’de kar nedeniyle yaylada mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Manisa Basket’ten Şampiyonlar Liginde kritik galibiyet
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ATO Başkanı Baran’a “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi

ATO Başkanı Baran’a “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi
16.10.2024
2
A+
A-

Ankara – BHA

Ödülü, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ve OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Aydın’ın elinden alan Baran, Ankara ve ülke ekonomisine katkı sağlayama devam edeceklerini söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, OSTİM Teknik Üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, öğrencilere yönelik açılış dersini gerçekleştirdi.

Açılış töreninde Türkiye’ye katkılarından dolayı aralarında ATO Başkanı Gürsel Baran ile Hazine ve Maliye Bakanlığı adına Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı adına Muhasebat Genel Müdürü Dr. Nazmi Zarifi Gürkan ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu’na “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi.

ATO Başkanı Baran, ödülü alırken yaptığı konuşmada Ankara Ticaret Odası olarak, üyelerinin iş ve işlemlerini kolaylaştırmak, Ankara ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. ATO’nun sunduğu hizmetleri dijital ortama taşıdıklarını ve ATONET Üye Hizmet Platformu ve mobil uygulaması ile üyelerin kolaylıkla işlem yapabilmesini sağladıklarını anlatan Baran, bu proje ile Dünya Odalar Yarışması’nda birinci olarak “En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi” ödülü aldıklarını bildirdi. Baran, “Ticaret ve ihracatlarının ilerlemesini sağlamaya ve en nihayetinde şehrimiz ve ülkemizin ekonomisinin gelişimine katkı sunmaya çalışıyoruz. ATONET, güncel gelişmeler ışığında, üyelerimize daha iyi, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilme arayışımızın bir neticesi olarak ortaya çıktı. Dijitalleşme ve inovasyon kavramları her zaman Ankara Ticaret Odası olarak Odamızın kimliğini oluşturuyor. Bu ülkede okumuş, yetişmiş, yine bu topraklarda ekmeğini kazanan milletimizin bir ferdi olarak, şehrimize, ülkemize hizmet sunmak, katkı sağlamak bizim için başlı başına bir onur” dedi. Baran, ödülü, ATONET’in hayata geçmesine katkı sağlayan tüm ATO çalışanları ve yöneticileri adına aldığını da söyledi.

Programda, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, OSTİM OSB Başkan Yardımcısı ve ATO’nun 26 No’lu Hırdavat Satıcıları Meslek Komitesi Meclis Üyesi Sıtkı Öztuna, büyükelçiler, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir