enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
22°C
Samsun
22°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C

Kaçak Cinsel Ürün Operasyonu

Kaçak Cinsel Ürün Operasyonu
12.10.2024
0
A+
A-

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, halk sağlığını tehdit eden kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

09 Ekim 2024 günü, yapılan analiz ve takip çalışmaları sonucunda, Rüstem Paşa Mahallesi’nde bir iş yerine düzenlenen operasyonda piyasaya sürülmek üzere hazırlanan çok sayıda cinsel içerikli kaçak ürün ele geçirildi.

Titiz Çalışma Sonucu Yapılan Operasyon

KOM Şube ekipleri, yaptıkları detaylı analizler ve izleme çalışmaları sonucunda, kaçak ürünlerin Rüstem Paşa Mahallesi’ndeki bir iş yerinden piyasaya sürüleceğini tespit etti. Yasa dışı yollardan getirilen ve halk sağlığını tehdit eden ürünlerin izini süren ekipler, belirledikleri adrese baskın düzenledi.

Operasyon sırasında yapılan aramalarda, çeşitli markalara ait cinsel içerikli ürünler bulundu. Bu ürünlerin piyasada satılmasının ve halkın kullanımına sunulmasının yasak olduğu belirtildi.

Ele Geçirilen Ürünler

Polis ekiplerinin iş yerinde yaptığı aramada ele geçirilen ürünler şöyle sıralandı:

  • 1.000 adet hap,
  • 286 adet (34,5 kg) macun,
  • 16 adet (520 gr) çikolata,
  • 15 adet (255 gr) kahve,
  • 12 adet (240 ml) krem,
  • 15 adet (75 gr) solüsyon damla,
  • 50 adet mendil.

Toplamda 1.394 adet cinsel içerikli kaçak ürünün ele geçirildiği operasyonda, bu ürünlerin sağlıksız koşullarda üretildiği ve kontrolsüz bir şekilde piyasaya sürülmek istendiği tespit edildi. Ele geçirilen ürünlerin, ciddi sağlık riskleri taşıdığına dikkat çekildi.

M.U. Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Operasyonda yakalanan M.U. isimli şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı. Şüphelinin kaçak ürünleri piyasaya sürme hazırlığında olduğu öğrenildi. KOM Şube Müdürlüğü yetkilileri, halk sağlığını tehdit eden kaçak ürünlerin yayılmasını engellemek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Halkın Güvenliği İçin Mücadele Devam Edecek

Kaçakçılıkla mücadelede kararlı olduklarını dile getiren emniyet yetkilileri, bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı operasyonların hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Halkın sağlığı, huzuru ve güvenliğinin korunması için suç ve suçlulara yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edileceği ifade edildi.

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir