enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2926
EURO
37,5031
ALTIN
2.908,88
BIST
9.022,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Çok Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Kaymakam Ürkmezer’den milli eğitim çalışanlarına başarı belgesi

Kaymakam Ürkmezer’den milli eğitim çalışanlarına başarı belgesi
11.10.2024
0
A+
A-

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında sergiledikleri özverili ve başarılı çalışmalarla eğitime katkı sağlayan idareci, öğretmen ve milli eğitim çalışanlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

ANTALYA-BHA

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde, öğrencilerimizin eğitim hayatlarında onlara öncülük eden ve başarıları için çeşitli alanlarda proje ve çalışmalar yürüterek öğrencilerimizi aydınlatan 879 idareci, öğretmen ve milli eğitim çalışanlarına Kaymakam Ürkmezer tarafından Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunda düzenlenen programda başarı belgeleri verildi.

Programda açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, eğitim camiasının her zaman yanında olduğu ve desteğini esirgemediği için tüm milli eğitim camiası adına Kaymakam Ürkmezer’e

teşekkür etti.Özverili çalışmalarından dolayı tüm milli eğitim camiasına teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer ise, ‘Her şeyin eğitimle başlayıp eğitimle devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu anlamda Alanya’da göreve başladığımız dört yıldır Milli Eğitim camiasının her zaman destekçisi olmaya çalıştık. Bu anlayışla öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okullarımıza sürekli ziyaretlerde bulunarak yanlarında olduk. Bizler, Alanya’daki tüm kurumlarımızla bir aile bilinci ile hareket edip vatandaşlarımıza o şekilde hizmet veriyoruz. Milli Eğitim camiamızla da aynı şuurla hareket ederek öğrencilerimizin başarıları için çalışıyoruz. Okullarımız, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz çeşitli alanlarda proje geliştirerek, aynı zamanda kendi içlerinde sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda da projeler yaparak öğrencilerimize rehberlik ediyorlar. Bizler de bu özverili çalışmaların ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İlçe genelinde yapılan tüm proje ve çalışmalarda çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerimize ne kadar dokunursak o kadar faydalı olacağımıza inanıyoruz. Amacımız, çocuklarımıza sadece eğitim vermek olmamalı. Onların topluma, çevresine ve ailesine faydalı bir birey haline gelmeleri için de çalışmalıyız. Her yitirilen birey toplumumuzun geleceğine atılan bir dinamit oluyor. Bizlere düşen görev ise her çocuğumuzu kazanmaya çalışmak olmalı. Bu yönde çalışan tüm arkadaşlarımıza ve öğrencilerimizin eğitimi için onlara öncü olan tüm öğretmen ve milli eğitim camiasına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.’ dedi.

Program sonunda Kaymakam Ürkmezer, Milli Eğitim çalışanlarına başarı belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Bu Haber Birlik Haber Ajansından alınmıştır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir