enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0637
EURO
38,1552
ALTIN
2.829,66
BIST
9.882,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
22°C
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Çayın 3 TL Olduğu 3. Mis’s Cafe Bayrampaşa’da Açıldı

Sosyal tesislerini yenilemeye devam eden Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olduğu 3. Mis’s Cafe’yi Fatih Parkı’nda hizmete sundu.

Çayın 3 TL Olduğu 3. Mis’s Cafe Bayrampaşa’da Açıldı
26.08.2024
109
A+
A-

Sosyal tesisleri vatandaşlar için daha konforlu ve erişilebilir hale getirdiklerini söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “3 sosyal tesisimizi hizmete sunduk. Altıntepsi Mahallemizde de Mis’s Cafe açarak sosyal tesislerimizin sayısını dörde çıkartacağız. Dört sosyal tesisimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vereceğiz” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi sosyal tesislerini bir bir yenileyerek hizmete sunmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, çayın 3 TL olduğu üçüncü Mis’s Cafe Orta Mahalle Fatih Parkı’nda hizmete sunuldu. Sosyal tesisleri vatandaşlar için daha konforlu ve erişilebilir hale getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Şu ana kadar İsmetpaşa, Kartaltepe ve Orta mahallerimizde 3 Mis’s Cafe’mizi hizmete sunduk. Bunlara ek olarak Altıntepsi Mahallemizde de Mis’s Cafe açarak sosyal tesislerimizin sayısını dörde çıkartacağız. Dört sosyal tesisimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vereceğiz. ” dedi.

ÇAY 3 TL

Belediyenin baştan başa yenileyerek Mis’s Cafe ismini verdiği sosyal tesislerde vatandaşlar çayı 10 TL yerine 3 TL’ye içebiliyor. Tüm yaş gruplarına uygun biçimde dizayn edilen tesislerde Bayrampaşalı’lar ferah ve konforlu bir ortamda çaylarını yudumlarken günün yorgunluğunu atma imkânı buluyor.

SOSYAL TESİSLER “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERİYOR

Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa, Orta ve Kartaltepe mahallelerindeki tesisler yenilenerek hizmete sunulurken, yenileme çalışmalarının devam ettiği,  Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin de yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Mis’s Cafe adıyla hizmet veriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir