enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0437
ALTIN
2.829,16
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C

Başkan Mutlu’nun ‘Mahalle Hizmet Seferberliğinde’ 8. durak Terazidere

Mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızla çözüm üretmeye devam eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun 8’inci durağı Terazidere oldu.

Başkan Mutlu’nun ‘Mahalle Hizmet Seferberliğinde’ 8. durak Terazidere
09.08.2024
106
A+
A-

Mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızla çözüm üretmeye devam eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun 8’inci durağı Terazidere oldu. Çalışma ekibiyle birlikte şu ana kadar 7 mahalleyi karış karış gezerek sorunları bir bir çözen Başkan Mutlu, bu kez Terazidere Mahallesi’nde incelemelerde bulundu ve vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Mutlu, “Ortak akılla hareket ediyor, ilçemizi birlikte yönetiyoruz. 11 mahallemizin tüm sorunlarını çözerek Bayrampaşalı 300 bin komşumuza ve ilçemizi ziyarete gelen yurttaşlarımıza yaşanabilir bir kent sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun örnek uygulaması ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ devam ediyor… Başkan Mutlu’nunmahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızla çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı uygulamanın 8. durağı Terazidere Mahallesi oldu. Çalışma ekibiyle birlikte mahalleyi karış karış gezen Başkan Mutlu, hem mahalledeki eksiklikleri belirledi hem vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Mutlu’ya mahalledeki incelemeleri boyuncaBaşkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut ve birim müdürleri ile mahalle muhtarı Gökhan Küçük eşlik etti.

“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Mutlu, “Ortak akılla hareket ediyor, ilçemizi birlikte yönetiyoruz. 11 mahallemizin tüm sorunlarını çözerek Bayrampaşalı 300 bin komşumuza ve ilçemizi ziyarete gelen yurttaşlarımıza yaşanabilir bir kent sunmak için çalışıyoruz” dedi.

TÜM İLÇEYİ KAPSIYOR

Vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanan uygulama, Başkan Mutlu’nun yerinde tespit ve çözüm odaklı yaklaşımı ile Bayrampaşa’da belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandırdı. Şu ana kadar Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmetpaşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Orta ve Terazidere mahallelerinde yapılan çalışmanın Yenidoğan, Yıldırım ve Vatan mahallelerinde de yapılacağı belirtildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir