enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Yağmurlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “.Her şey Bafra için” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “.Her şey Bafra için” dedi.
14.02.2024
7
A+
A-

CUMHURİYET CADDESİNDE BASKI BETON ÇALIŞMASI

Bafra’da tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrası yol ve kaldırım çalışmaları da aralıksız devam ediyor.CUMHURIYET CADDESINDE BASKI BETON CALISMASI 4

 

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece saatlerine varan yoğun çalışmalarının ardından Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi baskı beton kaldırım işlemleri tamamlandı.

 

Konuyla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Gerçekleştirilen üç aşamalı alt yapı çalışmaları sonrasında hayatın normal akışını bir an önce sağlayabilmek,sabır ve hoşgörü ile bizlere destek veren vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gece gündüz demeden Bafra’mızı köşe bucak yeniliyor, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bir yandan asfalt çalışması yürüttüğümüz caddemizde bir yandan da kaldırım çalışmasını sürdürüyoruz. İlçemizi seviyor, emeklerimizle değerine değer katıyoruz. Aynı hizmet aşkı ve aynı tempo ile çalışmalarımız devam edecek.Her şey Bafra için” dedi.

 

Bafra Belediyesi 5 yılda 134.300 ton sıcak asfalt, 211,39 km sathi kaplama, 100 km beton yol, 815 km stabilize yol, 193.350 m² parke taşı kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir