enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1436
EURO
37,7858
ALTIN
2.922,33
BIST
8.898,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
26°C
Samsun
26°C
Açık
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Yağmurlu
24°C

BAFRA  MEVLANA SPOR 2 YALOVA ACAR SPOR 2

BAFRA  MEVLANA SPOR 2 YALOVA ACAR SPOR 2
04.09.2023
5
A+
A-

BAFRA  MEVLANA SPOR 2 YALOVA ACAR SPOR 2

Bafra’mızın amatör ligi takımlarından Mevlanaspor; Sinop iline  kamp yapmak amacıyla gelen Bursa Yaova Acar Spor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Bafra Mevalanaspor Yönetim Kurulu adına  bir açıklamada bulunan Arif Öztürk şöyle dedi:

” Bafra’da misafir olarak ağırladığımız Yalova Acarspor ile Bafra oynadığımız hazırlık karşılaşması 2-2 sonuçlanarak, dostluk kazanmış olup, rakibimize teşekkür eder ve bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

Misafir takım Yalova Acarspor antrenör ve teknk ekibi ile yönetimi; Bafra Mevlanaspor Kulübü idareci, antrenör ve futbolcularına, kendilerini güzel ağırladıkları için teşekkür ettiler.

Mevlana Spr Yönetim Kurulu adına Arif Öztürk; yeni sezon ile ilgili şu açıklamalarda  bulundu:

Bafra Mevlana Spor; 2023-2024 sezonu ilk maçına U 16 Elit Ligi’nde; Perşembe günü saat 16.30’da Samsun Millet Bahçesi Stadyumu’nda, Samsun Büyükşehir Belediyespor U 16 takımıya başlayacak.

Bu sene A Takım’la beraber; 9 grupta mücadele edecek olan Bafra Mevlana Spor Kulübü yönetimi adına, Arif Öztürk şunları söyledi:

İnşallah 2022-2023 Sezonu’nda gösterdiğimiz başarıları; üstüne koyarak, 2023-2024 Sezonu’nda da tekrarlamak istiyoruz.

Bu vesileyle; kulüp yöneticilerimizin bize verdikleri desteği asla yadırgayamaz ve unutamayız. Başta Mevlana Spor Kulübü Başkanı sayın Servet Şengül ve 2. Başkan Oğuzcan Türk’e teşekkür ederiz.

2 maçımızı ise; Pazar günü Bafra’da; Samsun’un güçlü takımlarından Kadıköy’ Spor ile oynayacağız ve bu karşılaşmaya tüm spor severleri davet ediyoruz.

Burada amacımız; Bafra’yı en iyi şekilde temsil edip çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunmaktır. Geçen sene başarıda büyük payı olan hocalarımız sayın Cem çatmakaş ve Mustafa Şahin bu senede aynı başarıları tekrarlayacaklarına inancım tamdır herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyor, kazasız belasız Mevlana Spor’un başarılarıyla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.”

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir